Δηλώσεις

Δηλώσεις

Οι ανάγκες του ελληνικού εμπορίου

Το ελληνικό εμπόριο είναι μια παραδοσιακή οικονομική δραστηριότητα των Ελλήνων. Είναι ευέλικτη, προσαρμόζεται, σωρεύει εμπειρία με τον καιρό, μαθαίνει να ζει με το ρίσκο, δημιουργεί επιχειρηματίες και επαγγελματίες με πολλαπλές γνώσεις και δεξιότητες.

Η κίνηση στην αγορά

Για τον σημερινό τζίρο των εμπορικών καταστημάτων δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, αφού αυτή είναι η πρώτη Κυριακή των Βαΐων με ανοικτά τα μαγαζιά πριν την Κυριακή του Πάσχα.

Αποποινικοποίηση οφειλων ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ

Ως γνωστόν, η ΕΣΕΕ και ο εμπορικός κόσμος της χώρας εδώ και χρόνια έχουν θέσει στην προμετωπίδα των αιτημάτων τους την αποποινικοποίηση των οφειλών για ίδιες εισφορές των ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ. Θεωρούμε ότι είναι πλέον καιρός, ως ένδειξη καλής θέλησης προς την κοινωνία, να καταργηθεί επιτέλους αυτό το επαχθές μέτρο, να πηγαίνει ένας έμπορος στην φυλακή επειδή έχει προς το ταμείο οφειλές, που –ούτως ή άλλως- αφήνουν τον ίδιο και την οικογένειά του, χωρίς ασφάλιση, χωρίς σύνταξη και χωρίς ιατροφαρμ&

Δήλωση Προέδρου Ε.Β.Ε.Π., κου Β. Κορκίδη, για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

«…Η έξοδος της Χώρας μας στις διεθνείς αγορές, για πρώτη φορά σήμερα έπειτα από τέσσερα χρόνια, οπωσδήποτε συνιστά μια σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας...

"Οι Γερουσιαστές του ελληνικού εμπορίου"

Διάβασα μία πολύ ωραία συνέντευξη του παλαίμαχου του εμπορίου κ.Γιάννη Πατίστα ο οποίος εργάστηκε στο Κέντρο της Αθήνας, στην εμβληματική Ευριπίδου 4 για 72 συναπτά έτη. Ο κ. Πατίστας είναι έμπνευση για όλους εμάς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες όχι μόνο για την επιτυχία του αλλά για την επιμονή του και την πολυετή προσφορά του στο χώρο. Ο κ. Γιάννης Πατίστας είναι αυτό που λέω "γερουσιαστής του ελληνικού εμπορίου". 
RSS
12345678910 Last