Δηλώσεις

Δηλώσεις

Όλες οι δεσμεύσεις της «θετικής αξιολόγησης» της Τρόικας

«Κλιμάκια αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσαν την αποστολή επανεξέτασης του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας. Η αποστολή κατέληξε σε συμφωνία σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων με τις ελληνικές αρχές, για τις πολιτικές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την ολοκλήρωση της επανεξέτασης.

Η δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατά τη γνώμη μου μια σημαντική κατεύθυνση επιχειρηματικότητας μπορεί να είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το Διαδίκτυο είναι ο πλέον υποσχόμενος τομέας για τη νέα επιχειρηματικότητα, γιατί οι φραγμοί εισόδου στην αγορά για μεμονωμένους προγραμματιστές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις λογισμικού είναι γενικά χαμηλοί. 

Συμφωνία με εκκρεμότητες για την αγορά

Μια δύσκολη συμφωνία, μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση μπορεί να «κλείδωσε» με την τρόικα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι το πρωτογενές πλεόνασμα που οδήγησε τελικά σε αυτή, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις επώδυνες θυσίες του ελληνικού λαού. 

Δήλωση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα

Μια δύσκολη συμφωνία μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση μπορεί να «κλείδωσε» με την τρόικα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι το πρωτογενές πλεόνασμα που οδήγησε τελικά σε αυτή, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις επώδυνες θυσίες του ελληνικού λαού. Προσπαθώντας σε πρώτη ανάγνωση να εντοπίσουμε τα θετικά σημεία για την αγορά από τη συγκεκριμένη συμφωνία, περιοριζόμαστε στην "ανακούφιση" ότι δεν χρειάζονται, ούτε ζητούνται επί του παρόντος, νέα μέτρα λιτότητας, τα οποία μάλλον έχουν εξαν&

15η Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας καταναλωτή, στις 15 Μαρτίου, ο Πρόεδρος, το ΔΣ της ΕΣΕΕ μαζί με τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Ελληνες καταναλωτές για την αμέριστη βοήθεια και διαχρονική στήριξη τους στο ελληνικό εμπόριο. 
RSS
First 3456789101112 Last